Karosszéria javítás
Autószerelés
Kárügyintézés
Klímatisztítás, töltés, szerelés

Ajánlott oldalak

Társasházkezelés, közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés biztos kézben, szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. Az általunk képviselt társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első havi kezelési díjat elengedjük!

Bajnóczi Trans belföldi és külföldi személyszállítás

A Bajnóczi Trans Kft. luxus kivitelű buszokkal vállalja bel- és külföldi szervezett utak lebonyolítását. Csoportokat 46 főtől 56 főig szállítunk. Tapasztalt, udvarias gépkocsivezetőink az utasok szolgálatában állnak, a pontosság és a megbízhatóság számunkra elengedhetetlen.
Szolgáltatásaink: belföldi személyszállítás, külföldi személyszállítás, munkaerő szállítás, iskolai, óvodai szállítás, tréningre, kiállításra, konferenciára utaztatás, bel- és külföldi nyaralások lebonyolítása, Európai körutak és síutak szervezése.

Niagara Carwash kézi autómosó és autókozmetika

Autókozmetikai műhelyünkben profi szintű autómosást, autó polírozást és minőségi autó kárpittisztítást végzünk. Szolgáltatásaink köre az évek során bőrápolással, bőrbelsők festésével és javításával, alvázmosással, valamint autófényezéssel, karosszériajavítással bővült. Autókozmetikai műhelyünk Budapesten, a II. Rákóczi Ferenc út 257. szám alatt található. Mindent ránk bízhat, ami az autó karosszériájával, külsejével kapcsolatos, a karosszériajavítástól, a bőrfestésen és a polírozáson át egészen a fényezésig és az autómosásig.

Szolári Ágnes kineziológus Eger

Szolári Ágnes kineziológus és Théta Healing konzulens vagyok, kineziológiával, Craniosacralis terápiával, svédmasszázzsal foglalkozom.
Főbb tevékenységeim: kineziológus, stresszkezelés, pánik betegség kezelése, masszázs, kineziológia, craniosacrális terápia, természetgyógyászat.

Vitamin B63 Vendégház, Boldogkőváralja

A természet közelsége és kikapcsolódás: ezt kínáljuk Önöknek a Tokaji-borvidék és a Hernád-völgye találkozásánál, a Zempléni-hegység lábánál. Festői táj, tiszta levegő, nyugalom. A vendégházhoz egy 30 négyzetméteres terasz és kb. 900 négyzetméteres udvar, kert tartozik, ahol grillezhetünk, bográcsozhatunk vagy szalonnát süthetünk.
A Vitamin B63 Vendégház Boldogkőváralja csendes utcájában, a település központjától mintegy 400 méterre található. Boldogkő vára autóval 4-5 perc alatt, gyalog 15-20 perces sétával érhető el.

keresőoptimalizálás google első oldalSikerdíjas keresőoptimalizálás, honlapkészítés

Vállalkozásunk fő profilja a honlapkészítés, meglévő honlapok felújítása, átalakítása, tartalmi és technikai frissítése, karbantartása, keresőoptimalizálás. Az országban számos elégedett honlapkészítési és keresőoptimalizálás referenciával rendelkezünk. A honlapkészítés lehetséges verziói a Fillereshonlapnál: 1) egyszerű, céges bemutatkozó, szerkeszthető honlap, 2) összetettebb, szerkeszthető honlap korlátlan menüponttal, egyedi designnal, bővebb funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva (pl. időpontfoglaló naptár, webshop integráció, regisztrációs lehetőség), illetve 3) webáruház megvásárolt sablon vagy egyedi design alapján, a megrendelő igényeire szabott funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva. A keresőoptimalizálásnak havi díjazása van, mely általában a Top10-es eredmény elérése után fizetendő. Kérjen ajánlatot keresőoptimalizálásra honlapunkon keresztül egyszerűen és gyorsan!

fogorvos ÉrdSZIMDENTAL Fogászati Központ, fogorvos Érd

A Szimdental Fogorvosi Magánrendelőben a kompromisszumok nélküli minőség az egyik legfontosabb érték. Nálunk személyre szabott kezelésben részesül az Ön igényeinek megfelelően. Fogorvosaink, asszisztenseink és valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira a lehető legrövidebb időn belül.
Fogászati kezeléseink: fogkőeltávolítás, fogfehérítés, fogékszer, fogtömés, gyökérkezelés, fogpótlás, implantátum

origami bikiniOrigami Bikinik széles választéka

Origami Bikini kínálatunkban megtalálod az előző évek és a legújabb Origami Bikiniket a legjobb áron. Fizikai üzletünk Hódmezővásárhelyen található, de bikini-furdoruha.hu webáruházunkban is kedvedre válogathatsz.
Az Origami Bikinik mellett forgalmazzuk az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

Az elsők közt kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyek 70B mérettől egészen 95D méretig kaphatók kínálatunkban. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

ThetaHealing, kineziológia, stresszoldás Miskolc

A nevem Margiticsné Kollár Zsuzsa, természetes, alternatív módszerekkel foglalkozom, melyek célja sohasem a tünetek kezelése, hanem problémáink okának megszüntetése a megismerés által. Tevékenységeim: kineziológia, ThetaHealing, lélekoldás, hipnózis, stresszoldás, kapcsolatteremtő gyógyítás.

 

Centro-Hungária Kft. írószer nagykereskedelem

Írószerek, művészeti termékek, egyéb iskolaszerek, papír és műanyag irodai termékek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Forgalmazott márkák: Penmate, Kolori, Centropen, Mungyo, Dong-A, Micro Duo, Office Point. Termékeink a www.penmate.hu weboldalunkon megtekinthetőek.

Fodrászat Budapesten a Besthair Hajstúdióban

A Besthair fodrászat Budapest 14. kerületében, a Dózsa György út 29. szám alatt található, és a legmodernebb fodrászati szalon a kerületben. Minden gyönyörű frizura alapja a jó vágás, amely a megfelelően kiválasztott hajszínnel együtt kiemeli az arcunkat. Egy profi fodrászat vagy stílustanácsadó segítségével megtalálhatjuk a hozzánk illő frizurát, előtte azonban mindenképpen érdemes végiggondolni hajunk típusát, mennyiségét, aktuális állapotát, arcunk formáját, korunkat, személyiségünket és persze munkahelyünk, környezetünk elvárásait.
Várunk szeretettel budapesti fodrászatunkban, a Besthair Hajhosszabbító Stúdióban. Kizárólag KEVIN.MURPHY termékekkel dolgozunk!

TAXALINE Könyvelőiroda, könyvelő Vecsés, 18. kerület

Számvitel, bérszámfejtés, TB ügyintézés, tanácsadás, cégalapítás precíz könyvelőkkel.
Könyvelőirodánk 30 éves szakmai tapasztalattal végzi a vállalkozók, és gazdasági társaságok számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkáit. Ezeken felül kínáljuk azokat a szolgáltatásokat is, amelyekre szüksége lehet a vállalkozásában a működése során.
Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt, kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és nagy hangsúly fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.

Dr. Németh Katalin fogszabályozó szakorvos

Dr. Németh Katalin fogorvos és fogszabályozó szakorvos vagyok, 2005-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Fogszabályozó szakorvosi vizsgámat 2008-ban szereztem meg Budapesten. Fogászati szolgáltatásaink: állapotfelmérés, gyermek és felnőtt fogszabályozás, fogtömés, barázdazárás, gyökérkezelés és gyökértömés, fogkő eltávolítás, fogeltávolítás, gyermekfogászati kezelések

érintésvédelemÉrintésvédelem

Az érintésvédelem mérése és felülvizsgálata után a minősítő irat az MSZ HD 60364, és az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 172/1.sz. szabvány] előírásai szerint készül, amely tartalmazza az érintésvédelem részletes mérési jegyzőkönyvét, melynek érvényessége 3 év. A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet kötelezően írja elő. Az érintésvédelmi minősítő irat tartalmazza a részletes érintésvédelem mérési eredményeket. Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

bőr felújításBőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel! Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

karosszeriajavitas-autofenyezesNovacar karosszériajavítás és autófényezés

A Novacar karosszéria javító és fényező üzemének szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.
Karambolos autójának teljes körű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, melyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszéria javítását célozza meg. Az autófényezés előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporSzinifuture.hu – A pudingporok, sütőporok és faygiporok gyártója

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásRovarirtás, rágcsálóirtás hatékonyan, azonnal

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarírtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányírtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat, megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.

Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság ...
TOVÁBB A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ
  • INGYENES OLAJCSERE

    Amennyiben nálunk vásárolja az olajat, az olajcserét INGYENESEN elvégezzük!

  • CSEREAUTÓ

    Többnapos javítást igénylő munka esetén csereautót biztosítunk DÍJMENTESEN!

  • TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY

    Törzsvásárlóinknak 10% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból!

KAPCSOLATFELVÉTEL